A.O. Smith maatregelen tegen Corona

Een bericht van onze Managing Director, Ton van der Hamsvoort

Beste klanten en partners,

Dit is een ongekende tijd en onze eerste prioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en onze maatschappij.

Een crisis als deze herinnert ons eraan dat de behoefte aan water bijna alles raakt wat we doen. Warm water is van cruciaal belang voor de noodzakelijke hygiëne, vooral nu we met een wereldwijde gezondheidspandemie worden geconfronteerd.

In Amerika heeft A.O. Smith het predicaat ‘essential business’ gekregen, gezien het feit dat onze producten een belangrijke rol spelen bij de bestrijding van het virus. Dat betekent dat onze productie daar binnen alle gestelde maatregelen doorgaat.

De afgelopen weken ben ik met zeer veel trots getuige geweest van de enorme inzet en passie van onze medewerkers die ervoor zorgen dat de warmwateroplossingen bij onze klanten blijven functioneren. In industriële bedrijven waar net als bij ons de productie doorgaat, maar ook in ziekenhuizen, verpleegtehuizen en andere plekken waar warm water op dit moment cruciaal is.

We werken onverminderd door om ervoor te zorgen dat onze klanten gedurende deze tijd de best mogelijke service en levering van producten krijgen. Uiteraard hebben we maatregelen geïmplementeerd om de gezondheid en het welzijn van onze werknemers in onze fabriek en op kantoor te waarborgen, inclusief thuiswerken waar mogelijk.

Terwijl we door deze omstandigheden blijven navigeren, danken we je voor je keuze voor A.O. Smith en voor je geduld als je bijvoorbeeld iets langer moet wachten aan de telefoon.

Boven alles, zorg goed voor jezelf en je naasten.

Ton van der Hamsvoort
Managing Director EMEA
A.O. Smith


Wil je op de hoogte blijven van onze maatregelen met betrekking tot het Corona virus, dan kan dat het beste via deze pagina.

Share this article