BIM Modellen nu beschikbaar

Vanaf heden kun je op onze website onze producten in Building Information Model (BIM) formaat downloaden.

De BIM modellen zijn uitermate geschikt voor het opzetten van 3D tekeningen. De warm water installatie kan zo in relatie tot de overige technische installaties ingetekend worden om een optimale infrastructuur te bepalen. Het gebruik van deze modellen brengt vele voordelen met zich mee: kosten besparing, betere planning – levenscyclus, onderhoud, detectie van conflicten in het ontwerp, reduceert informatie verlies en biedt een gemakkelijke tool voor informatie overdracht.

 

A.O. Smith heeft er voor gekozen de modellen in de volgende bestandstypes aan te bieden:

.rfa bestandstype voor Revit software programma

.ifc bestandstype voor open source software programma’s

We vonden het belangrijk om de bestanden als Revit files beschikbaar te hebben omdat het een Autodesk standaard is die wereldwijd wordt gebruikt. Daarnaast kun je de open source bestanden in vrij beschikbare Freeware gebruiken.

Omdat elk product landspecifiek wordt ingeregeld zijn onze BIM modellen ook landsspeciefiek; elk bevat zijn eigen technische data.

 

Voor de volgende producten zijn nu modellen beschikbaar:

BFC / IT up to 3000 / ITS / SGE / SGS / ST / TWI

 

Klik hier om het BIM model dat u zoekt te downloaden.

BIM modellen veranderen de manier waarop werken; onze processen voor kostenmanagement, project management, constructie en facilitaire zaken zullen nooit meer hetzelfde zijn.

 

Share this article