Service diensten

Sizing

Onze Technische Helpdesk medewerkers kunnen u bij het kiezen van een installatie voorzien van goed en deskundig advies. Daarnaast vindt u op deze website het ‘Sizing’-programma, dat kan dienen als leidraad bij het kiezen van het toestel dat bij uw situatie past. Dit is een eenvoudig stappenplan dat u voorziet in concreet installatie advies.
Lees meer…

 

Inbedrijfname

A.O. Smith vindt dat goede service niet stopt bij het leveren van een installatie, maar de hele levensduur van uw installatie beschikbaar blijft. Dat begint bij de inbedrijfname van de installatie. Hierbij kan A.O. Smith een grote rol vervullen door de gehele installatie te controleren en te programmeren naar uw wens, zodat het gebruikscomfort wordt gegarandeerd.
Lees meer…

 

Service

Daarnaast is er de service zoals u deze kunt verwachten van een producent van kwaliteitsproducten. Het betreft het verhelpen van storingen en het bieden van technische ondersteuning op locatie. De servicedienst van A.O. Smith staat zeven dagen per week tot uw dienst. Lees meer…

 

Onderhoud

Indien gewenst kan A.O. Smith ook voorzien in het jaarlijks onderhoud van uw installatie. Het in tact houden van de vitale onderdelen houdt niet alleen de werking van de installatie op peil, maar zeker ook het rendement ervan.
Lees meer…