Nieuw: DRE Plus

Meer elektrificatie betekent ook dat het tijd is voor een nieuwe DRE Plus die nog duurzamer warm water produceert door een slimme display en beheerfunctie. Dat klinkt misschien raar, maar het display maakt het mogelijk om de elektriciteit van PV panelen in te zetten op het moment dat er ruim voldoende aanbod is vanuit de PV panelen. Daarmee wordt deze energie opgeslagen in het water in de tank van de DRE Plus. Dankzij de zeer lage stand-by verliezen zakt de temperatuur niet te ver zodat je voldoende warm water hebt op het moment dat je het nodig hebt.

Ook zonder PV panelen kan de DRE Plus duurzamer water verwarmen. Het weekprogramma dat beschikbaar is via het display geeft je namelijk de mogelijkheid om de activiteit in het toestel zodanig te plannen dat het water op het juiste moment op de juiste temperatuur is. Daarmee wordt voorkomen dat het water continu op een hoge temperatuur wordt gehouden, waardoor er onnodig energie wordt verspild.

Meer weten over de DRE Plus?

https://aosmithinternational.com/nl/dre-plus-elektrische-boiler/

Elektrificatie

Elektrificatie van processen draagt bij aan de energietransitie doelen voor 2030: 55% minder CO2 emissies ten opzichte van 1990. Elektrificatie richt zich op dit moment onder andere op de invulling van de warmtebehoefte. Elektrische boilers en warmtepompen bijvoorbeeld.

Meer weten over elektrificatie?

https://aosmithinternational.com/be-nl/dre-plus-elektrische-boiler/

Share this article