Enevator Air Altus

De Enevator Air Altus is een modulaire warmtepomp die perfect gedimensioneerd kan worden en warmwater kan leveren van een hoge temperatuur (70°C). Daardoor is naverwarming in de meeste gevallen niet nodig. Een warmtepomp stoot geen broeikasgassen uit ter plaatse en als je voor de voeding gebruik maakt van PV panelen is dit een uiterst schone oplossing. Bovendien maakt deze warmtepomp gebruik van het koudemiddel R290 dat een GWP (Global Warming Potential) van slechts 3 heeft.

 

Kenmerken

 • Vermogen 60 tot 600kW
 • COP 5,5 en een SCOP van 3,95
 • Komt in aanmerking voor ISDE & EIA
 • Zeer hoge temperatuur van 70°C bij een output van 650kW
 • Snelle en eenvoudige installatie door Victaulic Connections

 

Bekijk de voorraad

Voordelen

 • Voldoet aan alle toekomstige regelgeving door gebruik te maken van het koudemiddel R290 met een GWP van 3
 • Perfecte dimensionering door Modulair systeem dat tot 10 units in cascade kan plaatsen
 • Eenvoudig onderhoud door modulaire opstelling

Vraag offerte aan

De Enevator Air Altus van A.O. Smith maakt gebruik van het koudemiddel R290. Dit is een koudemiddel met een GWP van 3 t.o.v. bijvoorbeeld 2000 van R410a. Daardoor voldoet deze warmtepomp ook aan de toekomstige regelgeving op het gebied van milieu en klimaat. Dit koudemiddel maakt het ook mogelijk om extra hoge temperaturen te bereiken waardoor naverwarming niet meer nodig is.

A++

Een warmtepomp is een all-electric product. Er is dus geen uitstoot van schadelijke emissies ter plaatse. Indien er gebruik wordt gemaakt van PV panelen voor de elektriciteit, is er zelfs helemaal geen uitstoot van schadelijke emissies.

Doordat de Enevator Air Altus modulair is, kan het systeem heel eenvoudig aangepast worden op de exacte warmwaterbehoefte. Er kunnen tot 10 units in cascade geschakeld worden. Wat een output van tot 650kW bij een uitgaande temperatuur van 70°C kan opleveren.

Advies op maat nodig? 

Video

* Het vermogen van 88 kW t/m 880 kW is gebaseerd op de NEN-EN 14511. In deze Europese standaard worden de definities gespecificeerd om de prestaties van bijvoorbeeld een warmtepomp te kunnen duiden. Deze standaard wordt door alle aanbieders gebruikt zodat je appels met appels kunt vergelijken. Wij noemen ook vaak het vermogen van 65 kW t/m 650 kW. Dat doen wij omdat wij een specialist zijn in het bereiden van warm sanitair water. Met dat vermogen kan de Enevator Air Altus een watertemperatuur van 70°C bereiken.

Enevator Air Altus

A++
Supersnel downloaden

Onderstaand vindt u per toestel de instructiehandleiding. In deze handleiding is informatie te vinden over het installeren, in gebruik nemen en onderhouden van een boiler of installatie.

Supersnel downloaden

Hier vindt u de specsheets van onze producten met alle mogelijke informatie met betrekking tot specificaties, vermogens, afmetingen en installatiemogelijkheden.

Supersnel downloaden

Service

Wie vitale high-end apparatuur maakt en comfort voor de gebruiker hoog in het vaandel heeft staan, moet een onberispelijke werking van haar producten kunnen garanderen en ondersteunen. Klantentevredenheid gedurende de gehele levensduur van de producten, dat is de belofte van A.O. Smith. Daartoe biedt A.O. Smith een adequaat servicepakket: sizing, inbedrijfname, service en onderhoud.

FAQ

Wat is de levertijd van dit product?

Voor warmtepompen contact warmtepomp sales engineer.

Overige producten: Voor de levertijd van dit product kun je het beste contact opnemen met onze verdeler, zij kunnen je hiermee vooruit helpen

Hoe weet ik welk toestel het meest geschikt is voor mijn project?

Vraag uw offerte of advies aan via het formulier. Je kunt ook altijd contact opnemen met de Sales Engineers bij onze verdeler, zij helpen je graag hierbij.

Waar vind ik informatie over producten die niet meer geproduceerd worden?

In de Uitgefaseerde producten vind je de informatie die beschikbaar is over producten die niet meer geproduceerd worden

Welke reserve en onderhoudsonderdelen zijn er voor dit product?

Je kunt de onderdelenlijst op de productpagina raadplegen, of ons volledige Onderhoud & accessoires gids downloaden. Onderdelen voor onderhoud zijn geel gearceerd.

Bekijk onze video over het vinden van de onderdelen en accessoires.

Wilt u weten wat de productiedatum van uw apparaat is?

U kunt hier de productiedatum van het apparaat weten of de video bekijken.

Waar kan ik mijn product registreren?

Door het serienummer aan ons door te geven registreren wij jouw product hier.

Waar kan ik garantievoorwaarden zoeken?

Voor garantievoorwaarden click hier.

Waarom zou ik atmosferische boiler vervangen?

Klik hier om meer te weten.

 • Meer informatie?

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.