A.O. Smith Water Products Company B.V. is een Nederlandse fabrikant en leverancier van boilers en andere warmwater-aparatuur voor industriele en huishoudelijke toepassingen. We zijn een dochteronderneming van A.O. Smith Corporation en gevestigd in Veldhoven. De eerste Europese vestiging en tevens hoofdkantoor voor Europa opende in 1972. Het bedrijf is vernoemd naar Arthur O. Smith, zoon van de oprichter het Amerikaanse A.O. Smith Corporation.

Condenserende
oplossingen

Overtuigd van de enorme meerwaarde, leveren wij al vele jaren condenserende oplossingen.

A.O. Smith totaalsystemen: ‘True A-label’.combi-NL

Lees meer

Renewable
oplossingen

Onze renewables maken gebruik van een combinatie van zonne-energie met een intelligent besturingssysteem.
Het resultaat is een zeer energiezuinige installatie.

Lees meer

Systeemoplossingen Tapwater & verwarming

Wij bieden de mogelijkheid voor warmwaterbereiding voor zowel sanitair water als verwarming vanuit één systeem.
Zo kan naast warm tapwater ook in cv-behoefte worden voorzien.

Lees meer

Full-service
partner

Wij ontzorgen onze klanten tijdens het gehele proces; in het voortraject, tijdens installatie en na de levering.
Wij zijn trots op onze  gewaardeerde servicemogelijkheden en ondersteunen u graag met  advies.

Contacteer ons

Onze Producten & Service

Warm Water

A.O. Smith heeft een breed gamma aan producten die kunnen voorzien in uw warmwaterbehoefte. Als uitvinder van een gepatenteerd emailleringsproces weten we als geen ander hoe levensduur en kwaliteit van warmwatertoestellen geoptimaliseerd kan worden.

Verwarming

A.O. Smith wil graag partner en totaalleverancier zijn voor haar klanten. Hierbij hoort ook een productgamma om te voorzien in uw verwarmingsbehoefte. Dankzij de hoge isolatiewaarden van huizen en gebouwen neemt de verwarmingsvraag in vermogen af, terwijl de warmwaterbehoefte nog steeds stijgt.

Onderdelen

A.O. Smith ondersteunt u met een breed spectrum aan onderdelen en accessoires en heeft meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare warmwatersystemen. Daarnaast voorzien wij in informatie over alle benodigde onderdelen van onze verschillende toestellen met tekeningen waarin alle onderdelen duidelijk staan afgebeeld.

Service

Wie vitale high-end apparatuur maakt en comfort voor de gebruiker hoog in het vaandel heeft staan, moet de werking van haar producten kunnen garanderen en ondersteunen. Klantentevredenheid gedurende de gehele levensduur van de producten, dat is de belofte van A.O. Smith. Het servicepakket van A.O. Smith: sizing, inbedrijfname, service en onderhoud.

Sizing tool

Onze sizing tool helpt u met het inventariseren van de benodigdheden voor uw project. Na het doorlopen van alle stappen van dit speciaal ontwikkelde berekeningsprogramma worden gedetailleerde aanbevelingen gedaan welke vervolgens kunnen worden geprint.

Contacteer ons

Dat kan eenvoudig via onze website. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Bekijk onze productvideo's!

Nieuws

A.O. Smith maatregelen tegen Corona

Een bericht van onze Managing Director, Ton van der Hamsvoort Beste klanten en partners, Dit is een ongekende tijd en onze eerste …

Nieuw: Twister II RVS condenserende boiler

De meest lichte en compacte direct-gestookte RVS boiler met een aantoonbaar hoger rendement dan vergelijkbare producten. De Twister II is bovendien eenvoudiger …

Nieuwe Low NOx producten online!

Atmosferische Nitrol lijn nu zichtbaar op de website! Op 26-09-2018 wordt de laatste stap van de ErP wetgeving van kracht. Onze condenserende …

Like ons op Facebook

En we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Bezoek onze Facebook
Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op

Bezoekadres
De Run 5305
5503 LW Veldhoven
Nederland

+31 (0)40 294 2550
info@aosmith.nl

Postadres
Postbus 70,
5500 AB Veldhoven
Nederland