Service diensten

Sizing

Onze Technische Helpdesk medewerkers kunnen u bij het kiezen van een installatie voorzien van goed en deskundig advies. Daarnaast vindt u op deze website het ‘Sizing’-programma, dat kan dienen als leidraad bij het kiezen van het toestel dat bij uw situatie past. Dit is een eenvoudig stappenplan dat u voorziet in concreet installatie-advies.
Lees meer…

Inbedrijfname

A.O. Smith vindt dat goede service niet stopt bij het leveren van een installatie, maar de hele levensduur van uw installatie beschikbaar blijft. Dat begint bij de inbedrijfname van de installatie. Hierbij kan A.O. Smith een grote rol vervullen door de gehele installatie te controleren en te programmeren naar uw wens, zodat het gebruikscomfort wordt gegarandeerd.
Lees meer…

Service

Daarnaast is er de service zoals u deze kunt verwachten van een producent van kwaliteitsproducten. Het betreft het verhelpen van storingen en het bieden van technische ondersteuning op locatie. De servicedienst van A.O. Smith staat zeven dagen per week tot uw dienst. Lees meer…

Onderhoud

Indien gewenst kan A.O. Smith ook voorzien in het jaarlijks onderhoud van uw installatie. Het in tact houden van de vitale onderdelen houdt niet alleen de werking van de installatie op peil, maar zeker ook het rendement ervan.
Lees meer…

 


 

Service bulletins

Service bulletin juli 2017 – Verkeerde dagweergave op display

Het is mogelijk dat op het display van uw toestel de verkeerde dag wordt weergegeven. Normaliter is de dagweergave volgens de instructie in de gebruikshandleiding aan te passen. Mocht het aanpassen voor de dagweergave op deze wijze niet lukken, dan is hiervoor een speciale instructie beschikbaar

Dit is van toepassing op:
Productgroepen: BFC, SGE, SGS, ADMR
Productiedatum: Vanaf 27 februari 2017 – 16 januari 2017
Vanaf serienummer 1709.. tot serienummer 1725..

Service bulletin juni 2017 – Productverbetering Innovo

Er is een gratis productverbetering beschikbaar voor de Innovo condenserende gasboiler. Lees hier meer over op deze pagina en vraag direct het onderdeel aan.

Dit is van toepassing op:
Product: Innovo condenserende gasboiler
Modelnummers: IR 12-160/IR 20-160/IR 12-200/IR 20-200/IR 24-245/IR 32-245/IR 24-285/IR 32-285/IR 32-380
Productiedatum: September 2016 – maart 2017
Vanaf serienummer 1635.. tot serienummer 1710..