Bij A.O. Smith dragen we graag ons steentje bij aan een beter klimaat. Dat doen we door onze producten te blijven innoveren en verduurzamen. Wist je dat onze warmtepompen daar een goed voorbeeld van zijn? Een warmtepomp is heel energie-efficiënt en daardoor minder belastend voor het milieu. Als je de warmtepomp voedt met elektriciteit van je eigen zonnepanelen is het gebruik zelfs helemaal niet belastend voor het milieu. En daarom heb je recht op verschillende premies bij aanschaf.

Via premies voor de aankoop van een warmtepomp wil de overheid de stap voor elke ondernemer kleiner maken richting vergroening. Een warmtepomp is best een grote investering, maar de premies van 2024 liggen gelukkig hoog.

Zo krijg je in Brussel tot 35% premie op de totaal factuur en in Vlaanderen kan de premie zelfs oplopen tot een bedrag van 47.000 euro.

Tip: Per gemeente zijn er soms nog meer verschillende premies te verkrijgen. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Kijk voor de voorwaarden en meer informatie per regio op:

A.O. Smith producten die in aanmerking komen voor een warmtepomp boiler premie:

A.O. Smith producten die in aanmerking komen  voor een warmtepomp premie:


Contact

Interessant voor jouw bedrijf? Neem contact op met onze warmtepompspecialist voor België: Wim Ros of vraag hier een offerte aan. Wil je liever dat wij jou bellen? Laat dan hier je telefoonnummer achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.