Kenmerken A.O. Smith zonnecollectoren

Optimaal

Ons streven is om het zonnesysteem zo optimaal mogelijk te laten werken. Dat betekent dat er gekeken moet worden naar een systeem dat aan de tapwaterwensen voldoet en dat ingepast kan worden in het gebouw waar de toepassing voor dient.

Advies

In de praktijk betekent het dat we onze standaard producten proberen in te passen in de voor u meest gunstige situatie. Om deze situatie te bereiken, kunnen onze sales engineers u prima ondersteunen. Daarnaast hebben we de mogelijkheden om (bouw)tekeningen of speciale toepassingen te creƫren. We willen graag met u meedenken over de mogelijkheden.

Tekeningen

Concreet kunnen we voor u tekeningen verzorgen voor de positionering van de collectoren op het dak. Ook kunnen we u voorzien van een principe schema van de gekozen opstelling van de installatie. Verder kunnen we meedenken over de constructie van collectoren op het dak.

Transport

Afhankelijk van de locatie en de omgeving van deze locatie kan special transport een vereiste zijn. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er een hijskraan nodig is om de installatie op de juiste wijze in of op het pand te krijgen. A.O. Smith kan dit transport voor u verzorgen. A.O. Smith is uw partner in het samenstellen van de beste zonneoplossing voor elke toepassing.