Het laatste bericht op deze pagina is van 27 maart. Dat is best even geleden en dan lijkt het alsof we onze website niet bijhouden of alsof Covid-19 niet veel aandacht van ons krijgt, maar niets is minder waar! Intern hebben wij er (net als veel andere bedrijven) dagelijks mee te maken. We hebben alleen niets nieuws te melden hierover. Als we dat wel hebben, laten we dat natuurlijk weten. Op deze pagina.

Update 27 maart 2020

Een bericht van onze Managing Director, Ton van der Hamsvoort

Beste klanten en partners,

Dit is een ongekende tijd en onze eerste prioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en onze maatschappij.

Een crisis als deze herinnert ons eraan dat de behoefte aan water bijna alles raakt wat we doen. Warm water is van cruciaal belang voor de noodzakelijke hygiëne, vooral nu we met een wereldwijde gezondheidspandemie worden geconfronteerd.

In Amerika heeft A.O. Smith het predicaat ‘essential business’ gekregen, gezien het feit dat onze producten een belangrijke rol spelen bij de bestrijding van het virus. Dat betekent dat onze productie daar binnen alle gestelde maatregelen doorgaat.

De afgelopen weken ben ik met zeer veel trots getuige geweest van de enorme inzet en passie van onze medewerkers die ervoor zorgen dat de warmwateroplossingen bij onze klanten blijven functioneren. In industriële bedrijven waar net als bij ons de productie doorgaat, maar ook in ziekenhuizen, verpleegtehuizen en andere plekken waar warm water op dit moment cruciaal is.

We werken onverminderd door om ervoor te zorgen dat onze klanten gedurende deze tijd de best mogelijke service en levering van producten krijgen. Uiteraard hebben we maatregelen geïmplementeerd om de gezondheid en het welzijn van onze werknemers in onze fabriek en op kantoor te waarborgen, inclusief thuiswerken waar mogelijk.

Terwijl we door deze omstandigheden blijven navigeren, danken we je voor je keuze voor A.O. Smith en voor je geduld als je bijvoorbeeld iets langer moet wachten aan de telefoon.

Boven alles, zorg goed voor jezelf en je naasten.

Ton van der Hamsvoort
Managing Director EMEA
A.O. Smith


Update 17 maart 2020

Als gevolg van de huidige ontwikkelingen omtrent het Corona virus, heeft de regering de publieke sector gedeeltelijk stilgelegd. Verder adviseren zij en het RIVM de particuliere sector om zoveel mogelijk thuis te werken.

Wij dragen ook ons steentje bij aan de bestrijding/ indamming van het virus in Nederland en daarom hebben wij besloten om onze mensen – waar mogelijk – vanuit huis te laten werken.

Wellicht dat de telefoon hierdoor wat minder snel beantwoord wordt of dat u een voicemail bericht achter moet laten. In dat geval nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Verder zijn wij per e-mail uiteraard gewoon bereikbaar.

Hygiëne & warm water

Ons werk gaat, zo normaal mogelijk, door. De fabriek draait op volle toeren en ook is onze service dienst actief. We realiseren ons dat onze warm water oplossingen belangrijk zijn om de hygiëne in uw bedrijf (of elders) veilig te stellen. U kunt er daarom op vertrouwen dat we ons, binnen de gestelde RIVM maatregelen, zo goed mogelijk aan onze afspraken houden. De afdeling verkoop, waaronder onze sales engineers, is telefonisch bereikbaar.

Levertijd & service

Vooralsnog heeft het corona virus geen invloed op de levertijden van onze fysieke producten en onze diensten. Dit geldt ook voor onze klantenservice en technische ondersteuning. Deze blijven zoals u van ons gewend bent op hetzelfde hoge niveau.

Neem gerust contact op met A.O. Smith
Contact