Introductie: warmtepompen in België

Duurzaamheid is belangrijk. Juist ook op het gebied van warmwaterbereiding, verwarming en koeling. A.O. Smith is steeds op zoek naar duurzamere oplossingen die betrouwbaar zijn, maar zeker ook financieel verantwoord. Daarom introduceerden we in 2020 in Nederland onze range warmtepompen voor grote en middelgrote toepassingen. We hebben inmiddels een aantal warmtepomp projecten opgeleverd en werken momenteel aan verschillende nieuwe projecten.  

warmtepompspecialist BElgie

In België zijn we de samenwerking aangegaan met Wim Ros. Wim Ros vertegenwoordigt onze warmtepompen op de Belgische markt en adviseert studieburelen, architecten en installateurs over de mogelijkheid van warmtepompen in een betrouwbaar en financieel verantwoord warmwatersysteem.

De warmtepompen van A.O. Smith onderscheiden zich doordat ze zeer hoge temperaturen (tot 78°C) kunnen behalen waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor verwarming maar juist ook voor het bereiden van warm sanitair water. Met een COP tot 5,8 zijn deze warmtepompen ook voor de grote en middelgrote warmwatersystemen een zeer efficiënte en duurzame oplossing.

A.O. Smith heeft kennis van alle technieken (warmtepomp, solar, elektrisch en gasgestookt) en is daardoor de beste adviseur bij het samenstellen van een duurzame en betrouwbare warmwaterinstallatie. Indien gewenst combineren we technieken om het beste warmwatersysteem voor iedere situatie te leveren.

Share this article